Τα φυτώρια Κούτρας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η παραγωγή φυτών ξεκίνησε ερασιτεχνικά. Η αγάπη όμως για τα φυτά προώθησε την εξέλιξη μας σε ένα από τα πιο σύγχρονα φυτώρια της περιοχής μας.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Άποψη μας είναι πως η γνώση και η εμπειρία πρέπει να συνδέονται για το λόγο αυτό η επίβλεψη του φυτωρίου γίνεται από έμπειρο γεωπόνο και παράλληλα από το γιο της οικογένειας Κούτρα με σπουδές στη Φυτική Παραγωγή.

Συνεχίζουμε λοιπόν το έργο μας με μεράκι, στέλνοντας τα προϊόντα που παράγουμε σε όλη την Ελλάδα. Εάν θέλετε να να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που αναφέρονται στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το τμήμα παραγωγής κηπευτικών προϊόντων. Διακρίνονται τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των φυτών μας και διάφορες μεθόδους θέρμανσης αυτών για την αναπτυξή τους.


Σύστημα θέμανσης του φυτωρίου

Χρήση σπαρτικής μηχανής


Επιδαπέδια θέρμανση


Άποψη του φυτωρίου