ΦΥΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Tαϊλανδέζικη Τουλίπα

Courcouma. Βολβός τουλίπας από την Ταϊλάνδη. Ιδανικό για ημικιερά μέρη.

Αζαλέα

Ανθίζει από το χειμώνα έως την άνοιξη.Προτιμά τις ημισκιερές περιοχές.Αγαπά το οργανικό και υγρό έδαφος.Δεν προσβάλλεται εύκολα από ασθένειες.


Ανεμώνη

Περίοδος φύτευσης:Σεπτέμβρη-Οκτώβρη ή στα τέλη του χειμώνα. Ανθίζει άνοιξη και χειμώνα. Καλλιεργείται σε ηλιόλουστες ή μερικώς σκιαζόμενες θέσεις. Αναπτύσσεται καλά σε όλα τα εδάφη , με αρκετή υγρασία αρκεί να έχουν καλή αποστράγγιση.

Βουκαμβίλια

Περίοδος ανθοφορίας: Από την άνοιξη - φθινόπωρο Απαιτεί ηλιαζόμενες θέσεις και προφυλαγμένες από τον άνεμο. Χρειάζεται γόνιμο έδαφος, πλούσιο σε άργιλο.Λιπαίνεται από το Μάρτη- Οκτώβρη.(Αναρριχώμενο δέντρο)


Γεράνι

Ποώδες πολυετές φυτό με μεγάλη διάρκεια ανθοφορίας(Μάιος-Νοεμβριος) Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε έδαφος.Επάρκεια νερού το καλοκαίρι.Ευαίσθητο στις χαμηλές θερμοκρασίες.Ελαφρύ κλάδεμα και αφαίρεση ξερών κλαδίων και φύλλων.

Γιασεμί

Αειθαλή ή φυλλοβόλα αναρριχώμενα φυτά.Υπάρχουν διάφορα είδη όπως χιώτικο,γυμνανθές και το φούλι. Το χιώτικο ανθοφορεί από το καλοκαίρι έως το φθινόπωρο.Το γυμνανθές από το Δεκέμβρη έως το Μάρτη και το φούλι από τις αρχές έως το τέλος του καλοκαιριού.


Γιούκα


Γιούκα extraΖίνια

Περίοδος ανθοφορίας από το Μάιο εως Οκτώβριο.Καλλιεργείται σε οποιδήποτε έδαφος και χρειάζεται συχνά ποτίσματα.

Καλλιστήμονας

Αειθαλής θάμνος ή μικρό δέντρο. Ανθοφορεί για 6 μήνες, από αρχές τις άνοιξης έως τέλος φθινοπώρου. Είναι ευπαθές σε θερμοκρασίες κατω των -5οC. Κλαδεύεται ελαφρά μετά το πέρας της ανθοφορίας του.


Κάσια

Φυλλοβόλος θάμνος ή ημιαειθαλής σε περιοχές με ήπιους χειμώνες. Τα κίτρινα άνθη του διατηρούνται σχεδόν 5 μήνες από Αύγουστοο έως Δεκέμβριο. Αναπτύσσεται σε όλα τα εδάφη. Ευαίσθητο σε θερμοκρασίες - 10οC. Καλό είναι να κλαδεύεται ελαφρά στην αρχή της άνο

Κυκλάμινο

Η ανθοφορία του αρχίζει από το φθινόπωρο έως το Μάρτιο. Τα άγρια κυκλάμινα καλλιεργούνται σε μέρη με σκιά. Χρειάζεται λίπασμα σε αραιά διαστήματα και το χώμα τους να διατηρείται πάντα υγρό.


Λαντάνα

Αειθαλής ή ημιαειθαλής θάμνος.Ύψος έως 1,5 μέτρο και σχήμα ακανόνιστο. Έχει μεγάλο εύρος ανθοφορίας. Τα πρώτα άνθη εμφανίζονται το Μάιο και διατηρούνται έως τα μέσα Νοεμβρίου. Αντέχει σε υψηλές θεμοκρασίες.

ΝΕΡΑΓΚΟΥΛΑ

Ανήκει στην ίδια οικογένεια με τις ανεμώνες και τα άνθη τους έχουν διάφορα χρώματα.


Ορχιδέα (Cymbidium)

Είδος ορχιδέας με αειθαλή επιμήκη πράσινα φύλλα και άνθη την άνοιξη. Απαιτεί πλούσια χουμώδη, υγρά εδάφη, καλό αερισμό και ημισκιαζόμενες θέσεις.Πολλαπλασιάζεται με διαίρεση.

ΠΑΝΣΕΣ

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μώβ (βιολετί), μπλέ, κίτρινο, άσπρο, μπέζ ή και δίχρωμους μπλε και κίτρινους χρωματισμούς.


ΠΡΙΜΟΥΛΑ

Με μώβ, κίτρινα, κόκκινα, ρόζ ή άσπρα λουλούδια

Ροδόδεντρο

Περίοδος ανθοφορίας την άνοιξη. Αναπτύσσεται σε ημισκιερό μέρος. Καλλιεργείται σε οργανικό αμμώδες έδαφος.Λιπαίνεται από Μάρτη-Μάιο. Ποτίζεται με αρκετό νερό μέχρι το Σεπτέμβρη.


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ

Σε διάφορα χρώματα


  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 19 από 19
GreekEnglish (United Kingdom)

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ